tisdag 14 augusti 2012

Här på Göteborgs kulturkalas finns sjukt mycket att välja

Tisdag och idag blir det "kulturkalas". Jag har gått igenom appen och valt ute det gottigaste. Eftersom här på Göteborgs kulturkalas finns sjukt mycket att välja på, se, höra och även göra. Förutom konsert med Melissa Horn, Timbuktu, Norlie & KKV och Barbados kan man testa på Segway, göra sitt egna instrumment, spela piano och typ 200 andra saker.

Göteborgs kulturkalas äger rum 14-19 augusti 2012 och det är fri éntre!
Här finns programmet på nätet - www.kulturkalaset.goteborg.com/
Har man smartphone är det smidigt att kolla läget med appen.
Appen innehåller hela programmet, de senaste nyheterna och bra information för dig som besökare. Och hittar man något som man är intresserad av, lägger man enkelt till det i "favoriter". När det släpps nya programpunkter/ändringar syns det direkt i appen.

Vad är Göteborgs kulturkalas
"Balett och karneval, gatuteater och symfoniorkester, matkultur och jazz, film och karuseller, hiphop och dansband, saga och cirkus, stand up och skulptur, design och poesi, museer och marknad, världsartister och lokala band… I augusti exploderar Göteborg i hundratals aktiviteter för alla smaker och åldrar.

Gator och torg förvandlas till festplatser där du kan frossa i ett rikt utbud av kultur – i ordets bredaste bemärkelse. Alla är bjudna och det är fri entré! Med omkring 900 000 besök årligen och traditioner från början av 1990-talet är Göteborgs kulturkalas en av Sveriges största stadsfestivaler."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar